به طور کلی هدف قهوه ی blend در اسپرسو، با قهوه ی blend در دمی های فیلتر دار کاملا متفاوت است.
هنگامی که یک قهوه به محبوبیت خاصی برسد، نحوه سرو آن نیز وسواس ویژه ای میطلبد، خواه انتخاب دانه های اسپرسو باشد، خواه نحوه سرو non_milk در قهوه ی فرانسه.
هدف از ترکیب دانه ها در اسپرسو تعادل طعمی( balance ) یا انتخاب کیفیت های متنوع دانه های قهوه می باشد و برخلاف قهوه های دمی، نه تنها blend بودن در دم آوری اسپرسو نقطه ضعف نیست بلکه بسیار حائز اهمیت است. لازم به ذکر است اگر این انتخاب دانه اشتباه باشد کیفیت طعمی آن را برهم میزند.
عمدتا نحوه ی ترکیب این قهوه ها به این صورت است که یا به طور مثال از کاراکتر های nutty و flowered تواما استفاده می شود تا اسیدیته ای balance و clean داشته باشیم.
در این پست چند ویژگی کلی و عمومی قهوه ها را مورد بررسی قرار میدهیم:
۱. عمدتا قهوه هایی با پردازش dry ما را در داشتن crema حجیم یاری می دهد.
۲. قهوه های نواحی امریکای مرکزی با پردازش wet یک آرومای مرغوب و با کیفیت را با خود در بر خواهد داشت.
۳. قهوه ی روبوستا از جنس canephora به ما، body مناسب، crema حجیم می دهد و قیمت قهوه خریداری شده را مقرون به صرفه می کند.البته تلخی کاپ شما را نیز قابل توجه می کند.
Trackbacks and pingbacks
- газовый котел отопления
canadian drug https://otoplenie-castnogo-doma.webnode.com.ua/l/kotel-dlya-otopleniya-chastnogo-doma/ You revealed that superbly.
Leave a reply